Med en elektronisk cigaret opnår man en hel masse fordele, som rygere af smøger ikke opnår på samme måde, hvilket eksempelvis er gældende for indendørs ’rygning’. Nogle steder er det i orden at ryge sin e-cigaret inden døre, mens det er meget få steder, man må ryge smøger inden for, da det også har en langt stærkere og mere fastsiddende lugt, end man oplever det ved rygning af e-cigaret. Herudover undgår man ved rygning af e-cigaret frem for rygning af smøger de skadelige stoffer, der er i tobak, hvorved man skåner luftveje såvel som lunger for en hel del eventuelle skader. Når man så skal have erhvervet sig en elektrisk cigaret, er der en del forskellige ting, man skal være opmærksom på, hvilket er gældende, uanset om man er nybegynder eller mere erfaren inden for området.

E-cigaretter i et væld af forskellige afskygninger

Der findes mange forskellige typer af elektriske cigaretter, og de tre hovedsagelige typer er cigalikes, e-cigaretter med tankbeholder og mods. De forskellige modeller har forskellige sværhedsgrad i betjeningsniveau, hvilket bør afstemmes med de erfaringer, man selv har. Er man helt på bar bund, kan det være en fordel at vælge den klassiske e-cigaret med tankebeholder, mens de mere erfarne dampere kan vælge den såkaldte mod, da denne kræver en smule mere betjening og har flere funktioner. Disse forskellige modeller har også forskellige størrelser, hvor cigalikes er de mindste på størrelse med normale smøger, mens cigaretter med tankbeholder ikke fylder meget mere end en kuglepen. De såkaldt mods er en smule større i sin størrelse, hvilket også kan være en fordel at tage med sig i sine overvejelser. Herudover er der også farven på de forskellige e-cigaretter, der kan være en fordel at overveje og matche med de forskellige krav, ønsker og behov, der end måtte være hertil.

Væsker og etuier er det vigtigste tilbehør

Herudover er der tilbehør, der også er nødvendigt for at kunne dampe ordentligt, og en hovedsagelig ingrediens er e-væsken, der er kilden til den damp, man indånder. De forskellige væsker fås med forskellige smage som eksempelvis vanilje, forskellige arter af frugt, lakrids, cola, vandmelon og meget andet – sågar også tobak. Herudover fås de forskellige e-væsker også med forskellige indhold af nikotin, hvilket også kan være en fordel at tage i betragtning og få afstemt med de behov, man end måtte have. Er man meget vant til at ryge og har brug for et stort dagligt nikotinskud, kan det være en fordel med et højt indhold af nikotin i væsken, således man ikke længtes for meget efter smøger. Herefter kan man så vælge e-væsker med lavere indhold af nikotin så småt, så man til sidst måske bliver helt fri af nikotin. Find e-cigaretter og tilbehør hertil ved at klikke her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *